در جلسات قبل آموزش وردپرس، درمورد برخی امکانات پنل مدیریت وردپرس بحث کردیم. در این جلسه ما قصد داریم تا اینکار را ادامه دهیم و با برخی دیگر از امکانات وردپرس آشنا شویم.
آنچه در این جلسه از آموزش مدیریت وردپرس بیان میشود: ارسال نوشته جدید در وردپرس.
برای ایجاد پست یا نوشته جدید، در صفحۀ پیشخوان وردپرس از منو اصلی که در وردپرس فارسی در سمت راست قرار گرفته باید از منوی نوشته ها، گزینۀ افزودن نوشته را کلیک کنید.
ارسال نوشته جدید وردپرس
۱- عنوان نوشته را در این قسمت تایپ کنید. این عنوان در بالا یا ابتدای مطلب شما نمایش داده میشود.
۲- متن و محتوا (عکس ها، ویدیوها و سایر رسانه ها) را از این قسمت وارد کنید. در قسمت افزودن پرونده چند رسانه ای می توانید عکس ، آهنگ و ویدیو و سایر فایل های خود را آپلود کنید و سپس با کلیک کردن روی آنها و کلیک روی گذاشتن در نوشته در مطالب خود از آنها استفاده نمایید ، توجه داشته باشید شما محدودیتی در آپلود تعداد عکس ها در وردپرس ندارید مگر اینکه هاست شما محدود به فضا خاص باشد.
۳- جعبه ابزار تنظیمات متن، شامل نوع پاراگرافها و سرتیترها، اندازه فونت ها، جهت قرار گیری مطالب، رنگ نوشته ها، لینک کردن عبارات دلخواه، و سایر امکانات فرمت بندی متن.
۴- اگر بخواهید با کدهای html کار کنید کنید به برگه متن بروید. بطورکلی اگر میخواهید با استفاده از ادیتور زنده وردپرس محتوای خودرا وارد کنید و از امکانات ادیتور وردپرس استفاده کنید، روی دیداری کلیک کنید.
۵- چنانچه مطلب شما کامل نشد و قصد داشتید تا در آینده مطلب خود را کامل کنید روی دکمه ذخیره پیش نویس کلیک کنید ، نوشته شما منتشر نخواهد شد اما در آینده برای مدیریت قابل ویرایش خواهد بود.
۶- چنانچه تمایل دارید آنچه نوشته اید را در قالب سایت خود مشاهده کنید روی دکمه پیش نمایش کلیک کنید تا آنچه کاربر می بیند را مشاهده کنید.
۷- با استفاده از دکمه انتشار، میتوانید مطلب خود را بلافاصله در سایت منتشر کنید. یا اینکه آنرا بصورت پیش نویس ذخیره کنید. پیش نویس ها درواقع مطالبی هستند که هنوز کامل نشده اند و شما نمیخواهیدآنها را در سایت منتشر کنید.
۸- در فریم دسته ها، میتوانید یکی از دسته هایی که برحسب موضوعات مختلف برای نوشته های خود ساخته اید را انتخاب کنید. مثلاً اگر این یک نوشته اقتصادی است، با استفاده از گزینۀ دسته ها باید قبلاً دستۀ آنرا ایجاد کرده باشید تا بتوانید ان دسته را از اینجا انتخاب کنید یا اینکه با کلیک کردن روی لینک افزودن دسته تازه میتوانید از همینجا دسته تازه ای ایجاد کنید.
۹- در وردپرس ، در قسمت نمایانی (در فریم انتشار از صفحۀ نوشته ها) میتوانید برخی تنظیمات نوشته و مطالب خودرا اعمال کنید. فرض کنید میخواهید این مطلب همیشه در بالای تمام مطالب قرارگیرد، یا در دسترسی عموم نباشد، یا کاربران برای مشاهدۀ نوشته نیاز به رمز داشته باشند.
۱۰- درصورتیکه انتشار نوشته در وردپرس روی فوری باشد نوشته شما پس از کلیک روی لینکِ انتشار، در سایت منتشر شده و در دسترس عموم قرار خواهدگرفت. اگر میخواهید نوشته شما در تاریخ یا ساعت خاصی منتشر شود میتوانید وضعیت انتشار را روی زمانبندی تنظیم کنید و تاریخی که قصد دارید نوشته منتشر شود را مشخص کنید. دراینصورت دکمه انتشار به زمانبندی تغییر میکند. وردپرس طبق زمانبندی شما در تایم مشخص شده نوشته شما را منتشر خواهد کرد. باکلیک روی گزینه انتشار نوشته درسایت منتشر میشود. چنانچه زمانبندی مشخص کرده باشید این دکمه به زمانبندی تغییر میکند.
۱۱- اگر از انتشار نوشته خود منصرف شدید با کلیک روی انتقال به زباله دان، میتوانید آنرا به سطل آشغال وردپرس منتقل کنید.
ارسال مقاله جدید در وردپرس
۱۲- برچسب ها را میتوان به هشتکها در شبکه های اجتماعی تشبیه کرد. چون کارکردی کاملاً یکسان دارند. برچسب ها در سایت همان تگ ها یا کلمات کلیدی هستند. تا چندی پیش این امکان برای سئو مفید بود اما در حال حاضر فقط باعث میشوند که بازدید کنندگان سایت شما، مطالب دلخواهشان را در هر موضوعی راحت تر پیدا کنند.
۱۳- تصویر شاخص در قالبهای پیش فرض وردپرس پشتیبانی نمیشوند اما در بسیاری از قالب های وردپرس بخوبی پشتیبانی میشوند. تصویر شاخص درواقع تصویر کوچکی است در کنار اولین پاراگراف نوشته ها که قبل از کلیک بر دکمه «بیشتر بخوانید» و بازکردن مطلب به کاربران نشان داده میشود.
جلسه سوم از آموزش مدیریت وردپرس نیز به پایان رسید. امیدوارم استفاده کرده باشید و موردپسند شما قرار گرفته باشد…
***